DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0781 -0.15%
ALTIN 2.298,450,94
BITCOIN %
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

100 okunma

Okan Buruk’tan Jorge Jesus’a: Tebrik etmesini bileceksiniz!

ABONE OL
4 Haziran 2023 23:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk’un açıklamaları şu şekilde:

“Kazandığım toplam kupa sayısını hatırlamıyorum”

“Teknik direktör olarak Galatasaray’da ilk kupam. Kazandığım toplam kupa sayısını hatırlamıyorum.”

“3’lerin devam ettiği bir sene oldu”

“2023’te 23. şampiyonluk ve 3-0 ile kazandık. 3’lerin devam ettiği bir sene oldu.”

“Hak eden sezonu kazandı”

“İyi olan kazandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe de puan ortalamasıyla başarılıydı. Onlar da ikincilik mücadelesi veriyor. Galatasaray olarak Türk futboluna katkı yaptık. Güzel bir sezonu, güzel bir karşılaşmayla bitirdik. Hak eden sezonu kazandı.”

“Ben burada olmayı istiyorum”

 “Ben Galatasaray’da çalışmak için uzun zaman bekledim. Bu sene bana nasip oldu, amacım daha uzun yıllar çalışmak. Avrupa’da başarılara ulaşmak. Bu zor yarış içinde her şey olabiliyor ama benim isteğim tekrar devam etmek. Yönetimimizle görüştük, 1 sene uzatma opsiyonum vardı ama onun çok önemi yok. Bir araya geleceğiz, ben burada olmayı istiyorum, yönetimimiz burada olmamı istiyor. Bu yüzden gerisi kolay.”

“Hedefimiz kadromuzu koruyabilmek”

“Oyuncularımıza astronomik teklifler gelebilir. Performansı çok yüksek bir takımız. Zaniolo’nun da talibi olabilir ama kulübümüzün amacı yarışmacı olmak. Hedefimiz kadromuzu koruyabilmek. Bu kadronun üzerinde çok fazla oynamadan küçük desteklerle yeni sezona başlamak istiyoruz. Bu oyuncuları gelip sizden alma şansları olan büyük kulüpler var. Bu olduğunda da her pozisyona çalışmamız var ve hazırlıklıyız. Hocanın isteği hiçbir oyuncuyu kaybetmemektir.”

“Kaybettiğinizde tebrik etmesini bileceksiniz”

Okan Buruk, bir gazetecinin Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’u kastederek, şampiyonluğun sahada kazanılmadığı yönündeki ifadeleri hatırlatması üzerine ise şu yanıtı verdi:

“Keşke burada olsalardı onlar size cevap verselerdi ama herhalde gelmediler. Kaybettiğinizde tebrik etmesini bileceksiniz. Türk kamuoyu önüne çıkmamak büyük saygısızlık. Fenerbahçe puan ortalaması olarak gerçekten başarılı sezon geçirdi, Beşiktaş aynı şekilde. Onları tebrik etmek istedim, hep söyledim. Deplasmanda 3-0 rahat oyunla yenmiştik, bugün aynı şekilde yendik. Hak edenin kazandığı bir sene oldu. Bir tebrik veya maç öncesi bir karşılama tabi beklemiyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş