DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,1160 -0.05%
ALTIN 2.298,230,92
BITCOIN %
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

223 okunma

Karamollaoğlu’nun Kılıçdaroğlu sözleri gündem oldu

ABONE OL
30 Nisan 2023 00:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP tarafından Kayseri’de düzenlenen mitinge katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlene mitingde vatandaşlara seslenen Karamollaoğlu, HDP destekli 6’lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri sosyal medayda gündem oldu.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar ‘Erbakan Hoca’yı bile bu kadar övmedi’ yorumunda bulundu.

‘ONDAN ALLAH RAZI OLSUN’

Kılıçdaroğlu hakkında övgü dolu sözler sarf eden Karamollaoğlu, ”Ahlaki ve manevi değerlere sahip çıkmak ve adaleti tesis etmek gerekir. Bir araya geldiğimiz zaman bu konuda Allah razı olsun ömrünü farklı kesimlerde bu millete hizmetle geçirmiş Kılıçdaroğlu bu vazifeyi en iyi şekilde yapabilecek olan insandır. Kılıçdaroğlu’na güveniyorum. Kendisi ile geçmişte mesai yapmış insanların bana söylediği iki husus var. Birisi dürüsttür; yemez ve yedirtmez. Bir meseleyi üstlenirse onu başarıyla tamamlamak için bütün gücünü sarf eder.’‘ ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU ŞU İFADELERİ KULLANDI;

Bizim gibi inanlarda hatta düşünmeyenlerde bu ülkede yaşamaktan mutlu olsun istiyoruz. Bu bizim hedefimiz. Bunu sağlarsak yeniden büyük Türkiye doğar. Mazlumların yanında olan bir Türkiye oluşur. Bu oluşum yeni bir dünyanın kurulmasına vesile olur. Bu adımları atarken gözetmemiz gereken konu ahlaki ve manevi değerleri ve adaleti tesis etmek lazım. Adalet olmadan bir ülkede hiçbir şey olmaz. Biz bir araya geldiğimiz zaman elbette önce bir Cumhurbaşkanı seçilecek. Bu konuda ömrünü farklı kesimlerde bu millete hizmetle geçirmiş, sonunda CHP’nin genel başkanı olmuş Kemal Kılıçdaroğlu yapabilecek insandır. Bazen “güveniyor musunuz?” diye soruyorlar. Ben güveniyorum. Yemez ve yedirmez dediler. Bu çok önemlidir. Bir meseleyi çözmek için bütün gücünü ortaya koyar dediler. Derdimiz ve problemlerimiz çok. Benim kendisine bir güvenim var.

GÖNLÜMÜZE TAHT KURDU

Bende en çok etki bırakan özellik, kendisinin siyasete atıldıktan sonra bir noktada bir tavır sergiledi. “Geçmişte birçok şeyler olmuştur, gelin helalleşelim” dedi. Bu o kadar önemli tavır ki, bugün ki iktidar halleşmeye bile yanaşmadı. Helalleşme mefhumu önemlidir. Bu bende ki güven duygusunu pekiştirdi. Kendisiyle görüştüm ve toplantılara davet ettim. Her konuşmada verdiği mesaj gönlümüze taht kurdurdu. Bu seçimlerde de siz Kayserili kardeşlerimizden Kılıçdaroğlu’na sahip çıkmasını ve Cumhurbaşkanı olabilmesi için oy vermesini ve çevrenizdeki insanları ikna etmenizi istiyorum

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş