DOLAR 32,3187 0.2%
EURO 35,1147 -0.13%
ALTIN 2.306,341,28
BITCOIN 22837912,65%
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

124 okunma

Colley ve Aboubakar, derbi sonucundan memnun!

ABONE OL
1 Mayıs 2023 05:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Galatasaray’ı 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına konuşan Beşiktaş’ın başarılı defans oyuncusu Omar Colley, “Bizim için her maç çok önemli. Fakat evimizde oynadığımız bir derbi müsabakasından elde edilen galibiyetin önemi çok daha farklı oluyor. Biz bu süreçte en iyi oynayan takım olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz ki bence bunu da oynadığımız oyun ile gösteriyoruz. Bugün geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Oyunu asla bırakmadık. Maç öncesi bu maç hakkında planlarımız vardı. Planımıza sadık kaldık ve harika bir galibiyet aldık. Bu şekilde oynamaya ve galibiyet almaya devam edeceğiz” dedi.

Sakatlığı hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Colley, “Oynamak zorunda hissettim. Buraya geldiğimden beri iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. İyi olan bir takımın iyi bir parçası olduğumu düşünüyorum. Bu maçta da takımımın yanında olmak istedim. Arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Savaşçı bir ruha sahibim. Mental olarak asla oynamamak gibi bir düşüncem olmadı. Antrenmanda bir darbe almıştım ve ağrılarım vardı. Ağrılar ikinci planda kaldı ve oynadım. Neticesinde de güzel bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Son maçlarda savunmada yakalanan istikrar hakkında konuşan Omar Colley, “Saiss tecrübeli bir oyuncu. Sahada bulunduğunda lider ruhu ön planda olan bir oyuncu. Birlikte oynadığımızda iyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Takım olarak savunmada iyi performans gösterdiğimiz zaman bugün olduğu gibi galibiyet ile sahadan ayrılmamız kaçınılmaz oluyor. Takımı bir ev olarak düşünürsek, takımın savunması da evin temeli konumunda oluyor. Bence bizim temelimiz de iyi. Bu sene sonunda da inanıyorum ki ligin en iyi stoper ikilisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Aboubakar: Önemli bir zafer kazandık

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş’ın yıldız santrforu Vincent Aboubakar da görüşlerini paylaştı. Kamerunlu golcü yaptığı açıklamada “Öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu hafta gerçekten çok iyi çalıştık. Çok iyi hazırlandık bu mücadeleye, çok önemli bir galibiyet aldık. Önemli bir zafer kazandık. Ailemiz için buradaki taraftarlar için, onlara çok teşekkür ediyorum. Bize çok büyük destek oldular bugün. Ekip olarak sahada kalbimizle oynadık. Beşiktaş’ı seven Beşiktaş’ı tutan herkese hediye ediyorum bu galibiyeti” dedi.

Kazanılan 3 puan sonrası ligde değişen dengeler hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Aboubakar, “Tabii ki Galatasaray’ın şuan bariz bir puan avantajı var. Ama kimse ne olacağını bilemez. Bizim odak noktamız bu şekilde oynayıp kazanmaya devam etmek. Sonunda ne olur kimse bilemez. Şuan biz çok iyi gidiyoruz, devam edeceğiz ve sezonu böyle bitireceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş