DOLAR 32,3375 0.24%
EURO 35,1608 0.02%
ALTIN 2.302,861,12
BITCOIN 22930743,55%
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

123 okunma

Al Sancak 7.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Berna yaşayacak mı?

ABONE OL
15 Mart 2023 00:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı oyuncu Mine Kılıç’ın üstlendiği Berna Kerimoğlu karakterinin akıbeti Al Sancak tutkunları tarafından sorgulama konusu haline getirildi. TRT1’in her hafta beğeniyle seyredilen projesi Al Sancak’ın yeni bölüm fragmanında Berna Kerimoğlu korkunç bir trafik kazası geçirir.

Al Sancak 7.bölüm fragmanında hiç ummadığı bir zamanda başı büyük belaya giren Berna’nın sağ çıkıp çıkmayacağı merak edilmeye başlandı. Ekran başındakilerin kafasını kurcalayan ‘Berna öldü mü?’ sorusunun yanıtı yeni bölümde netlik kazanacak. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Nadia’nın ‘Mithat Sağlam… Size roket atan da Atilla Yüzbaşı’yı vuran da bizzat kendisiydi’ itirafı ortalığı kasıp kavurdu. 

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini Günay Günaydın’ın ve senaristliğini Selman Kılıçaslan, Atilla Engin ile Mehmet Arı’nın üstlendiği Al Sancak 7.bölümüyle 16 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da TRT1’de seyircisiyle buluşacak.

Sacit Komutan’ın Nadia’ya olan güveni sarsılmış olsa da Ali her şeye rağmen Nadia’yı savunur. Öte yandan Mithat Sargon herkesin gündemindedir, Nadia ise Mithat’la yüzleşmek ister. Ali, Nadıa’yı savunuyor Ali, Kosova’dan yaralı dönen Nadia’yı ihtimamla iyileştirmeye çalışır.

Diğer yandan da ondan Mithat Sargon ve Ahtapot yapılanmasıyla ilgili bilgi almak ister. Sacit Komutan’ın Nadia’ya olan güveni zedelenmiştir. ali her şeye rağmen canını tim için ortaya koyan nadia’yı savunur. Nadia ve Mithat yüzleşecek mi? Tuzağa düşüp açığa çıkan Nadia ise yeni bir hamlede bulunarak kartları açık oynamaya karar verir. Mithat’ı yüzleşmeye davet eder. Mithat Sargon herkesin odağında! Herkesin gündeminde ve odağında tek bir isim vardır. Mithat Sargon…

Ali, Atilla’nın şehit düştüğü operasyonu ayrıntılarıyla hatırlamaya çalışır. Zihninde katilin bulanık silueti, kalbinde Atilla’nın hatırası vardır. Sedef ise savcının Mithat’ı salıvermek için dayandığı hukuki boşluğu tespit eder ve kararlılıkla üzerine gider. Savcı, ahtapot tarafından köşeye sıkıştırılmış durumdadır. Ahtapotun hedefinde binlerce masum var! Pençe Timi bu saldırının önüne geçebilecek mi?

Ahtapot, dağılan itibarını toparlamak için Mithat’ın kumandasında büyük bir eyleme hazırlanmaktadır. Plan adım adım uygulamaya koyulurken saatler Cuma namazı vaktine kurulur. Pençe Timi, binlerce masumun ölümüyle sonuçlanacak saldırıyı bertaraf etmek için yola çıkar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş