DOLAR 32,5672 0.42%
EURO 35,4371 0.23%
ALTIN 2.323,410,19
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

156 okunma

Yaşar Okuyan’ın istifasının ardından CHP kökenli isim ‘şantaj’ diyerek bombaladı!

ABONE OL
24 Şubat 2023 07:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Haber7 — ÖZEL 

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan‘ın CHP ile ilişiğinin kesildiği bildirildi.

CHP’den yapılan açıklamada, “Sayın Yaşar Okuyan’ın Cumhuriyet Halk Partisi ile ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadesi kullanıldı.

Partiden yapılan açıklamanın ardından konuşan Yaşar Okuyan, “‘İlişkisi kesilmiştir’ deniyor. Yani ‘biz seni ihraç ettik’ anlamında. Hukuken parti tüzüğüne de aykırı bir şey. Ben de bunun üzerine istifamı verdim” diye konuştu.

HABER7’YE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Eski Devlet Bakanı ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, GENAR Başkanı İhsan Aktaş ve Gazeteci Yazar Emin Pazarcı konuya ilişkin Haber7’ye önemli açıklamalarda bulundu.

SEVİGEN: İŞTE KEMAL BEY’İN KADROSU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kadrosunu eleştiren Eski Devlet Bakanı ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Yaşar Okuyan’ın açıklamalarına tepki gösterdi. 

Türkiye’ye çok fazla şeye mal oldu bu dosya savaşları” diyen Sevigen, İşte Kemal Bey’in bu yeni kadrosu böyle. Şantaj, belaltı vurmak… Siyasetin ahlaksız ve çirkin yüzü. Böyle bir ortamda Kemal Bey dayanamadı ve istifa ettirildi. Hiç birbirinden farkı yok yani.” dedi.

“MÜHİM OLAN BURADAKİ ÇİRKİNLİK”

Yaşar Okuyan’ın ‘Onlar ihraç etmedi, ben istifa ettim’ açıklamasında bulunmasını ‘Ne fark eder’ diye tepki gösteren Sevigen, “Bu böyledir siyasette. O ‘ben seni ihraç ettim’ der, diğeri ‘ben istifa ettim’ der. Ha istifa etmiş, ha ihraç edilmiş. Mühim olan buradaki kaset olayları, çirkinlik olayları…” ifadesinde bulundu.

“MADEM Kİ TÜRKİYE’YE ZARAR VERECEK İNSANLAR BUNU BİLMEK ZORUNDA DEĞİL Mİ?”

Yaşar Okuyan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili varsa böyle dosya, bunun açılması gerektiğini kaydeden Sevigen, “İster Meral Hanım olsun ister kim olursa olsun. Madem ki, böyle bir dosya açtın, erkek gibi dosyayı koyacaksın ortaya. Şaibede bırakmayacaksın.” dedi.

Çıkar çatışması. Bunu Kemal Bey’e göstermenin bir anlamı yok. Çıkacaksın babayiğit gibi millete göstereceksin. Yoksa da susacaksın.” diyen Sevigen, şu ifadelerde bulundu:

“ALTILI MASA DALLAS GİBİ”

Altılı masanın gerçek yüzünün ortaya çıktığını söyleyen Sevigen, “Dallas gibi olmuş bu altılı masa. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Bunların ülkeye faydası olmaz. Ama işte yavaş yavaş ortaya çıkıyor çirkin yüzleri.” diye konuştu.

İHSAN AKTAŞ: ADAYLIK KONUSU ÇÖZÜLMÜŞ DEĞİL

CHP ile İYİ Parti arasında bir çekişme olduğunu kaydeden GENAR Başkanı İhsan Aktaş, Haber7’ye yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı’nın istifasını hatırlattı. Aktaş, “CHP ile İYİ Parti arasındaki ‘Aday kim olacak?’ konusu çok ağır bir mesele ve çözüme kavuşmuş değil. İyi Parti’den bir genel başkan yardımcısının (Cihan Paçacı) istifasına sebep oldu. Aynı zamanda CHP’den de bir vekilin istifasına sebep oldu. Bu iki taraftaki istifalar, mevzuyu çözdü mü? Hayır, çözmedi.” ifadesinde bulundu.

“MASADAKİ HUZURSUZLUĞUN DIŞA YANSIMASI”

Altılı masada sorunların devam ettiğini vurgulayan Aktaş, şunları söyledi:

PAZARCI: BAŞTAN AŞAĞI SAKAT BİR İLİŞKİLER YUMAĞI

Yaşar Okuyan’ın siyasetteki savrulmalarına değinen Emin Pazarcı, Haber7’ye yaptığı açıklamada, şu ifadelerde bulundu: 



“SİYASETTE OMURGALAR VE DEĞERLER KAYBOLDU”

“Bakıldığı zaman hiçbirinin birbirinden farkı yok.” diyen Pazarcı, siyasette omurga ve değerlerlerin kaybolduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş