DOLAR 32,3484 0.29%
EURO 35,1258 -0.02%
ALTIN 2.306,971,31
BITCOIN 22832532,18%
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

171 okunma

TSK’ya ‘köpek’li iftira! Hayvan derneği başkanından korkunç sözler

ABONE OL
9 Ocak 2023 12:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik iftira sağnağına bir yenisi daha eklendi. Daha önce “kimyasal silah” yalanıyla hedef alınan Mehmetçik, şimdi de terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda eğitimli köpeklerin ‘canlı bomba’ olarak kullanıldığı iftirasıyla töhmet altında bırakılmak istendi.

Terör örgütü PKK’nın medya yapılanması ANF‘nin yayınladığı sözde görüntüleri paylaşıma sokan dezenformasyon aparatları, Mehmetçik’e yönelik algı operasyonuna kalkıştı.

KAMERA TAKILAN EĞİTİMLİ KÖPEKLERİN ‘CANLI BOMBA’ YAPILDIĞI YALANI

Umut Gazetesi adlı terör örgütü bülteni, sözde ‘canlı bomba‘ olarak kullanılan köpeklerin TSK tarafından mağaralara sürüldüğü yalanıyla kara propagandaya başvurdu.

PKK yayın organı ANF News’in servis ettiği videonun kullanıldığı içerikte hem Türk askerleri hedef gösterildi, hem de büyük bir yalana imza atıldı. Üzerine kamera takılarak istihbari amaçla mağaraların içine gönderilen eğitimli köpeklere “bomba bağlandığı” iftirası atıldı.

HAYVAN DERNEĞİ BAŞKANI İFTİRAYA DESTEK: CEZALANDIRILMALARINI TALEP EDELİM

PKK paçavralarının dezenformasyonuna örgüt yandaşlarından destek verilirken, sözde hayvan hakları savunucularından da şok bir karşılık geldi.

Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Avukat Gülçin Yapıcı’nın, terör örgütü PKK propagandasına destek verdiği tespit edildi. 

Yalan içeriğe resmi Twitter hesabı üzerinden yorum yapan Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Yapıcı, Mehmetçiğin cezalandırılmasını istedi.

Yapıcı şu ifadeleri kullandı:

“Görüntüleri yayınlaması iyi olmus bunu zaten biliyorduk. 7332 sayılı kanun değişikliği kapsamında cezalandırılmalarını talep edelim”

SUÇ DUYURUSU YAĞDI

Mehmetçik’e yönelik sistematik iftira kampanyası büyük tepki topladı. Örgüt medyasının iftirasına destek veren Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülçin Yapıcı hakkında vatandaşlar yargı yoluna başvurdu.

Yapıcı’nın terör propagandasıan destek olduğunu vurgulayan vatandaşlar, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı‘na  suç duyurusunda bulundu.

Haber7’nin ulaştığı 05.01.2022 tarihli suç duyurusunda, dernek başkanı Gülçin Yapıcı’nın “Terör örgütü PKK iddiasına dayanarak Türk Silahlı Kuvvetlerini küçük düşürmek ve o iddiayı yayan haber sitesinin paylaşımını yayarak terör örgütü PKK propagandasına destek olmak” suçlarını işlediği savunuldu. 

Dilekçede, “Merhameti ile dünya tarihine geçmiş şanlı ordumuzu terör örgütü iddiasına dayanarak kötüleyen, hesap soran ve o örgütün bu haberini yayarak propagandasına ortak olan şikayet edilen hakkında gereğini bilgilerinize arz ederim.” ifadelerine yer verildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ BÜLTENİ UMUT GAZETESİ

Mehmetçik’e yönelik ‘köpekli’ iftiranın merkez üssü olan Umut gazetesi adlı sözde medya kuruluşunun terör örgütü bülteni gibi yayınlar yaptığı kaydedildi. Terör propagandası gerekçesiyle 42 defa sitesinin mahkeme kararıyla kapatıldığı görülen Umut gazetesinin terör örgütü PKK’nın kara propagandalarının yapıldığı ve teröristbaşlarının yazılarının bulunduğu tespit edildi.

 

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş