DOLAR 32,3533 0.31%
EURO 35,1467 -0.05%
ALTIN 2.307,971,35
BITCOIN %
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

116 okunma

Son Dakika… Erdoğan: Türkiye düşmanları seslerini yükseltti, 6’lı masa 11’li oldu!

ABONE OL
3 Mayıs 2023 00:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da: Açılışa büyük katılım

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Kılıçdaroğlu’nu bir mekanizma’ cumhurbaşkanı adayı yaptı” diyerek, “6’lı masa 11 oldu” açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Şu anda karşımda 100 bini aşkın Antalyalı var. Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nın inşası için hazırlandığımız şu günlerde bir kez daha Antalya’nın desteğine talip olmak için sizlerleyiz.

11 ORTAK TEK MASADA!

Masanın altındaki gizli ortak HDP de bu cümbüşteki yerini aldı. Ortak sayısını 9’a çıkardılar. Milletin yeminli düşmanları PKK ve FETÖ durur mu? Onlar da seslerini çıkardılar. Oldu mu size 11 ortak. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Türkiye böyle bir oyunu asla hak etmiyor. Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı aday olarak karşımıza diken bir mekanizma var. 

Ne diyordu bay Kemal tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz. Bunların derdi Türkiye’yi en az yarım asır daha kendine gelemeyecek bir bataklığa saplamaktır. Ama başaramayacaklar. Karşımızdaki kişinin ve onun temsil ettiği masanın gerçekte ne olduğunu şöyle bir görüntülerle hatırlayalım.

Kılıçdaroğlu’nu karşımıza cumhurbaşkanı adayı olarak diken bir mekanizma var. Türkiye siyasetine ve yönetimine dönük böyle bir oyunu asla hak etmiyor.

‘Tıpış tıpış oy vereceksiniz” diyordu. Bunların derdi Türkiye’yi siyasetiyle ekonomisiyle bataklığa saplamaktır.

Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken mekanizma CHP tabanının, ittifaktaki partilerin tabanlarının hassasiyetlerini zerre umursamıyor. (Millet İttifakı) Bunların derdi Türkiye’yi en az yarım asır daha kendine gelemeyeceği bir çukura itmek, bir bataklığa saplamaktır.

“BENİM MİLLETİM YALANA DOLANA EVET DEMEYECEK”

Ne diyorlar? “Selo’yu çıkaracağız.” Ondan sonra da Öcalan’ın yerine getireceklermiş. Benim milletim yalana dolana evet demeyecek. Terörist Demirtaş Diyarbakır’da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Şimdi cezaevinden çıkaracağız diyorlar. Demek ki bay bay Kemal’in HDP ile yaptığı görüşme bu.

“ÜLKEYİ KAMPLARA BÖLMEK İSTİYORLAR”

Ülkeyi bir avuç sapkın ideoloji mensubuna teslim etmek, kardeşi kardeşe kırdırmak istiyorlar. Ülkeye köken ve mezhep ayrışmasını derinleştirerek yeniden kamplara bölmek istiyorlar.

Türkiye’yi bugünkü seviyesine getirmeseydik, emin olun bize karışmazlardı. Biz teslim olmayı değil, mücadele etmeyi seçtiğimiz için hedefteyiz.

KILIÇDAROĞLU’NUN ABD’DE BENZİN İSTASYONUNDAKİ GÖRÜŞMESİ

Masanın etrafında oturanlara ve çevresinde dönenlere bakınca her şey ayan beyan ortaya çıkıyor. 

Ülkeyi, tasmaları emperyalistlerin elinde olan terör örgütlerinin cirit alanına çevirmek istiyorlar. Tipik bir teslimiyetçi eski Türkiye politikacısıyla karşı karşıyayız. İşte Kılıçdaroğlu tam da böyle bir tiptir.

İstanbul’u sel alır götürür, Bay Bay Kemal’in adamı Bodrum’da ama biz hizmet ehliyiz.

KILIÇDAROĞLU’NA ‘ALEVİ’ TEPKİSİ

Bugüne kadar neden söylemedin de şimdi söylüyorsun? Demek ki oradan bir şey bekliyor.

Ülkenin her karış toprağını donatırken kimsenin mezhebini, meşrebini sormadık.

ÜLKENİN HER KARIŞ TOPRAĞINA YATIRIM!

Ülkenin her karış toprağını yatırımlarla donatırken kimsenin kökenini, meşrebini, mezhebini sormadık. Şimdi bay bay Kemal şimdi de TOKİ’yi kapatacağını söylemiş. Ben göreve gelmeden önce TOKİ’deki üretim sayısı 40 bin konuttu. Şimdi ise 1 milyon 300 bin konutu biz yaptık. 40 bin nere, 1 milyon 300 bin nere? Bay Bay Kemal, bu millet TOKİ’yi sana yedirmez.

KİRALARDA YAŞANAN FAHİŞ ARTIŞ

Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz. Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı da yine biz çözeceğiz.

Bay Bay Kemal senin arkadaşım Kandil. Onlarla beraber bu yoldasın. Ama bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek.

Ne diyor “100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz” diyor, bunu diyen HDP’li bu masada bu da var. Bay Bay Kemal sana bu yolu açmaz benim milletim. Bay bay Kemal CHP’yi öyle bir yere getirdi ki bu parti kurucusu olduğu Cumhuriyete ve kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal’e hakaret edenlerin yuvasına dönüştü.

ALANYA’YA DOĞLAGAZ MÜJDESİ

Önümüzdeki dönemde Alanya, Demre, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Kemer, Kumluca ve Manavgat’a doğalgaz arzı sağlamayı planlıyoruz

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş