DOLAR 32,3510 0.29%
EURO 35,1532 -0.03%
ALTIN 2.310,041,44
BITCOIN %
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

168 okunma

Şenol Güneş’ten Jorge Jesus’a flaş cevap!

ABONE OL
19 Mart 2023 07:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş’in açıklamaları şu şekilde:

“Attığımız zaman da gol geldi”

“Çok şut atmamız gerekiyordu ancak az şut attık. Redmond’ın da topa vurma özelliği var. Aboubakar’ın, Cenk’in… Bizim takımın şut atması gerekirken atmadık. Attığımız zaman da gol geldi.”

“Rakibin kendine güveni var”

“İyi taraf, 3 puan almaktı. Ne olursa olsun 3 puanı hak ettik. Rakibin kendine güveni var. İyi pas yapıyor. Çabuk oynuyor. Son 3 haftada bunu iyi yapmışlardı. Kötü takım değiller. Biz Sivas’a kaybettik, İstanbulspor 3 tane attı.”

“Milli arada kaleciler hariç 12 oyuncu bizimle olmayacak”

“Milli arada kaleciler hariç 12 oyuncu bizimle olmayacak. Ana iskeleti teşkil ediyorlar. Bir de gelişleri geç tarih. Bazı giden oyuncularımız çarşamba oynayacak. Gelişleri perşembe-cumayı bulacak. Özellikle derbi maçının o döneme rastlaması iyi olmadı.”

“3 puan ile milli araya girdik”

“2-0 dan sonra oyun kontrolümüzdeydi. Biz de bazı oyuncuları çıkarıp, yenilerini aldık. Alex’i aldık. Daha çok top tutmamız gerekirken daha fazla kontra yedik. Gol sayımız düşebilir. Rakibin pozisyonu yok, atağı yok gol yedik. Yedimiz gol oyun disiplinini tamamen kopardı. Orta sahayı da kaybetmiştik. Sonra toparladık. Kontrol bizde olarak devam ettik. 3-1’e gelmesi sevindirici. Taraftarın böyle havada desteği takdire şayan. 3 puanla ayrılıp milli araya iyi girdik. Çarşamba idmana başlayacağız. Tayyip’in sakatlığı vardı. Masuaku da aynı şekilde. 2 sakat ile sahadan çıktık”

“Böyle goller yerseniz hiçbir şeyin altından kalkamazsınız”

“Top kayıplarımızı daha az yapacağız. İlk yarıda yapmamız gerekenleri ikinci yarı yaptık. Skor da bazen etkiliyor 2-0’ın rahatlığı var. Böyle goller yerseniz hiçbir şeyin altından kalkamayız. Hiçbir maçta rakibe ezilmedik. Sivas da dahil. Savunma yaparak yendi bizi. Bugün de öyle. Bunlar avantaj. Baskıları zaman zaman çok iyi yapıyoruz. Biz bu dalgalanmaları geçireceğiz. Oyuncular da yer bulacaklar. Orta sahadaki oyuncuların yeteneklerine inanıyorum. Aboubakar’ın yükselen grafiği var Cenk çalışıyor. Muleka gelirse rekabet olacak. Takım olmaya döndük. Kazanmayı hak etmedik kimse diyemez” 

“Fenerbahçe maçını iyi geçersek çok daha başka şeyler konuşuruz”

“Fenerbahçe maçına çok var. Bugünden itibaren milli takım oyunlarımız var. 14 oyuncu gidecek. Yarısından çoğu yok. Çarşamba idmanlara başlayacağız. Gelenlerin ne durumda geleceğini bilmiyoruz. Ligin ertelenmesi maçların geri atılması dengeleri bozdu. Oyuncularımızı, takımı biliyoruz. Bazı sistem değişimleri yapmamız gerekebilir. Güzel maç olacağını düşünüyorum. O maçı iyi geçersek çok daha başka şeyler konuşuruz” 

“Bu tip yorumları doğru bulmuyorum”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus’un ‘Türkiye’de maçlar sahada değil masada kazanılıyor’ açıklaması ile ilgili ise, “Hiçbir şey söylemiyorum. O tip yorumları doğru bulmuyorum. Beşiktaş’ın haksızlığa uğramasını doğru bulmuyorum. Saygısızlık yapılmasını doğru bulmuyorum. Talep ve beklentimiz yok, işimize odaklanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş