DOLAR 32,3390 0.26%
EURO 35,1338 -0.03%
ALTIN 2.308,431,37
BITCOIN %
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

178 okunma

Kayseri Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! Başvurular bugün bitiyor

ABONE OL
2 Aralık 2022 02:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Büro Personeli, Teknisyen, Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi ve Bulaşıkçı kadrolarına KPSS puan sıralaması esas alınarak personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacak. Başvuru sürecine ilişkin merak edilen tüm detaylara ise haberimizin devamında…

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Kayseri Üniversitesi personel alımı başvuruları 17 Kasım 2022 tarihinde başlayıp 1 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar e-Devlet Kapısı üzerinden “Kayseri Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek.

BAŞVURU EKRANI

İLANA İLİŞKİN NİTELİK KODLARI

  • 4001- -Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

  • 4062- -İngiliz Dili ve Edebiyatı lisans programından mezun olmak.

  • 4065- -İngilizce Öğretmenliği veya İngilizce Öğretmenliği-ELT lisans programından mezun olmak.

  • 4275- -Gazetecilik, Gazetecilik ve Kitle İletişimi, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, Yeni Medya ve Gazetecilik, Basım ve Yayımcılık, Basın ve Yayın, Basın ve Yayımcılık, Basın-Yayın lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • 4419- -Hukuk lisans programından mezun olmak.

  • 4459- -Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programından mezun olmak.

  • 4503- -Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • 4753- -İç Mimari ve Çevre Tasarımı veya İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı lisans programından mezun olmak.

  • 3003- – Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak.

  • 3179- -Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

  • 3239- -Grafik, Açık Hava Reklam Ürünleri ve Serigrafi, Grafik Tasarımı, Grafik ve Reklamcılık, Grafik-Grafik Tasarımı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

  • 3389- -Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması önlisans programlarının birinden mezun olmak.

  • 3395- -Radyo ve Televizyon Tekniği, Radyo-Televizyon Tekniği, Radyo ve Televizyon Teknolojisi, Radyo Tv Yayıncılığı, Radyo ve Televizyon Yayıncılığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

  • 2001- -Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

  • 2051- -Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak

  • 5001- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak.

  • 5002- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi/Sorumlusu sertifikasına sahip olmak.

  • 5003- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen Bilgi ve Belge Yönetimi sertifikasına sahip olmak.

  • 5004- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen İnsan Kaynakları Yönetimi sertifikasına sahip olmak.

  • 5005- -Son 5 yıl içerisinde YÖKDİL/ÜDS/YDS/KPDS’ den (İngilizceden) en az 85 puan almış olmak.

  • 5006- -İnşaat alanında en az 2 (iki) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. Tecrübe bilgisini, barkotlu SGK hizmet dökümü ve çalıştığı kurumdan alınacak görev / pozisyon bilgisini içerir onaylı belge ile ibraz etmek.

  • 5007- -Erkek adaylarda 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması. (Örneğin;170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+15=85’ten fazla, 70-13=57’ten az olmaması gerekmekte olup, bu durumun başvuru süresi içerisinde Resmi Sağlık kuruluşlarından alınacak rapor ile belgelendirilmesi gerekmektedir)

  • 5008- -Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak en az bir yıl çalışmış olmak. (Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak çalıştığını SGK dökümü ile belgelendirmek gerekir)

  • 5009- -Son başvuru tarihi itibariyle silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartının geçerlilik süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olmak.

  • 5010- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen Hijyen Sertifikasına sahip olmak.

  • 5011- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen Bilgisayarla Derin Öğrenme sertifikasına sahip olmak.

  • 5012- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen İleri Seviye Excel sertifikasına sahip olmak.

  • 5013- -MEB onaylı veya Yükseköğretim Kurumları Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından verilen Özlük İşleri, Bordrolama ve SGK işlemleri sertifikasına sahip olmak.

  • 5014- -Avukatlık alanında en az 3 (üç) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. Tecrübe bilgisini, barkotlu SGK hizmet dökümü ile ibraz etmek.

  • 5015- -Veri girişi alanında en az 3 (üç) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. Tecrübe bilgisini, barkotlu SGK hizmet dökümü ile ibraz etmek.

  • 5016- -Grafik/Grafik Tasarımı alanında en az 3 (üç) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. Tecrübe bilgisini, barkotlu SGK hizmet dökümü ile ibraz etmek.

  • 5017- -Basın yayın alanında en az 1 (bir) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. Tecrübe bilgisini, barkotlu SGK hizmet dökümü ile ibraz etmek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

3- Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.

4- KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

5- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan öğrenim düzeyinden mezun olmak, ilanın ilk başvuru tarihi itibariyle aranan nitelik ve özel koşulları taşımak ve belgelendirmek.

6- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

7- “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1 inci maddesinin (b) fıkrasına eklenen; “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmüne aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

8- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan Güvenlik Soruşturması/Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

9- Her aday ilan edilen bir kadroya başvuruda bulunabilecektir. Birden fazla kadroya başvuruda bulunan adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

10- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan özel nitelikler, özel koşullar ile Genel ve Özel Şart olarak belirtilen şartları birlikte taşıyor olmak.

11- Adayların yirmi dört saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekânlarda çalışmasına engel durumu bulunmamak.

12- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6’ncı maddesi gereği “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

13- Yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların denklik gösterir belgelerini pdf ya da jpeg formatında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

14- Tüm pozisyonlar ilave şart; Son başvuru tarihi itibarıyla 45 (kırk beş) yaşını doldurmamış olmak.

15- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonları için genel şartlara ilave olarak;

a. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10’uncu maddesinde yer alan şartları taşımak,
b. Gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,
c. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı bulunmamak, bedensel engeli, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engelleri ile vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak,
ç. Başvuru sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek olup, 170 cm’den kısa boylu olmamak.
d. Kilosu, boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamına göre; 15 kg’dan fazla, 13 kg’dan daha az olmamak. (Örneğin;180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+15=95’dan fazla, 80-13=67’ten az olmaması gerekmektedir.)
e.5188 Sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak. Temel eğitim sonrası çalışma süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması, kimlik kartı süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olması ve valiliklerce verilen özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması gerekmektedir.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş