DOLAR 32,3521 0.25%
EURO 35,1177 -0.15%
ALTIN 2.310,411,46
BITCOIN 22856412,93%
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

204 okunma

Gizem çözülemedi: Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı! Denizde kaybolmuştu…

ABONE OL
15 Kasım 2022 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş insanı Dilek Ertek, tatil için gittiği Tahiti’de gemiden düşerek denizde kayboldu. Şoke eden olay bütün gizemini korurken, tatile birlikte gittiği erkek arkadaşı hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Ertek’i sevgilisinin ittiği iddia edilirken gerçek, soruşturma sonucunda netlik kazanmış olacak.

GİZEM ÇÖZÜLEMEDİ, GİYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Tahiti’de 25 Ekim gecesi seyahat ettiği gemiden denize düşerek hayatını kaybeden ünlü iş kadını Dilek Ertek için İstanbul’da bugün gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ünlü iş kadını 71 yaşındaki Dilek Ertek, sevgilisi Artur Fuchberger ile gittiği Tahiti’de gemiden denize düşerek kaybolmuştu.

Ertek’in cenazesi hala bulunamazken, bugün Teşvikiye Camii’nde öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Düzenlenen cenaze törenine Ertek’in oğlu Gökçe Atuk, Dilek Sabancı ve Buket Taşdelen’in yanı sıra birçok arkadaşı ve sevenleri katıldı.

DİLEK SABANCI: ÇOK BAŞARILI BİR İŞ İNSANIYDI

Gıyabi cenaze töreninde konuşan Dilek Sabancı, “Bence Dilek çok başarılı bir iş kadınıydı. Çok iyi bir anneydi, arkadaştı. Keşke böyle olmasaydı. Keşke daha fazla yaşasaydı. Önemli olan yaşadığınız süre boyunca iyi bir insan olabilmek, iyi anılmak. Ben onu namazlarımda, dualarımda anacağım. Son 5-6 yıldır daha sık görüşmeye başlamıştık. Keşke daha sık görüşebilseydim ama keşkeler ile olmuyor maalesef” diye konuştu.

ARKADAŞI KAYIP, HESABI ÇALINDI

Tahiti’de gemiden düşen ünlü iş insanı Dilek Ertek’in kaybolmasıyla ilgili soruşturmada, kayıp ihbarını 20 saat sonra yapan İsviçreli sevgilisi Artur Fuchberge’ın kayıplara karıştığı ortaya çıktı.

Dilek Ertek’e halen ulaşılamadı. Ertek’in, 74 yaşındaki sevgilisi Artur Fuchberger ise kayıp ihbarını 20 saat sonra yaptı.

HESABI ÇALINDI

Ayrıca esrarengiz olayla ilgili soruşturma sürerken şoke eden bir gelişme yaşandı. Dilek Ertek’in yıllardır kullandığı sosyal medya hesabı çalındı.

Hesapta başka bir kullanıcı adıyla paylaşımların yapılması kafaları karıştırdı.

SON SÖZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Dilek Ertek’in son görüntüsü ortaya çıktı. Ertek’in videoda, “Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin” ifadelerine yer vermesi dikkat çekti.

İHA’da yer alan habere göre Ertek bu anlarda, “Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ama biz bir aileyiz, birbirimize muhtaç olmasak da sıkı sıkıya bağlanmalıyız. Sizi çocuklarım gibi hissediyorum” ifadelerini kullanıyor.

DİLEK ERTEK KİMDİR?

Dilek Ertek, Avusturya Lisesi’nde okudu. Lise eğitimi sırasında bale eğitmenliği yaptı.

Mimar Sinan üniversitesi mezunu olan Dilek Ertek New York’da mücevher eğitimi almıştı.

Üniversite eğitiminin ardından 1982 yılında; ipek üzerine, resimler, desenler, tasarımlar yaparak para kazanmaya başladı. Böylece kendi işini kurdu. 1995 yılının sonunda İstanbul’da ilk mağazasını açtı.

İş insanı Dilek Ertek, 20 yılı aşkın süre ünlü bir mücevher markasının distribütörlüğünü yaptı. Dilek Ertek’in bir de antika dükkanı bulunuyordu.

Dilek Ertek, 1982 yılında iş insanı Hüseyin Yalçınkaya ile evlendi. 2004 yılında boşanan çiftin Gökçe Atuk isminde bir oğlu var.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş