DOLAR 32,3187 0.2%
EURO 35,1147 -0.13%
ALTIN 2.306,341,28
BITCOIN 22837912,65%
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

185 okunma

Akşener ve Kılıçdaroğlu sözde birlikte temel atmışlardı, hala koyunlar otluyor!

ABONE OL
27 Kasım 2022 02:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da “Hayali Sahra Hastanesi” fiyaskosu ve tamamlanmayan öğrenci yurdunun açılışını yaparak gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de Çukurova’da başka bir skandala imza attı. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlununun nikahına katılmak üzere 12 Kasım’da Adana’ya gelen CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener aynı gün Çukurova Belediyesi’ne ait bazı eserlerin toplu açılış ve temel atma törenine katıldılar. Çok sayıda kişinin katıldığı törende 23 açılış, 14 temel atma töreni yapıldığı duyuruldu.

Ancak o temellerin bazılarının atılmadığı ortaya çıktı. Onlardan biri “Karavan kamp alanı”. Temelinin atıldığı söylenen arazide şu sıralar çobanlar koyunları otlatıyor.

Ayrıca yine sözde temeli atıldığı söylenen Mangal Park alanında da boş arazinin tellerle çevrilmiş olduğu görüldü.

MECLİSTE GÜNDEME BİLE GELMEDİ

Çukurova İlçesi’nin Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör, “Temeli atıldığı denilen karavan kampında ne elektrik ne de su çekilmiş durumda. Bunlar sadece tabela olarak geçiyor. Maalesef hiçbir açılışları gerçek değil” derken, Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aslan Deveci ise projelerin çoğunun meclis gündemine bile gelmediğini ileri sürerek, “Temellerini attıklarını söyledikleri yerle gündemimize bile gelmediği gibi komisyondan dahi geçmedi” dedi.

SAHRA HASTANESİ YALANI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pandemi sürecinde Adana Büyükşehir Belediyesinin “Bir haftada bin kişilik sahra hastanesi kurdu” diyerek övündüğü yerin fuar alanı olduğu ortaya çıkmıştı.

Hastane olarak hiç hizmet vermeyen fuar alanında 2020 yılının Kasım ayında ise Estetik Kozmetik Güzellik fuarı düzenlenmişti. Geçen 12 Kasım’da ise aynı fuar alanında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlunun düğünü yapılmıştı.

Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte nikaha katılıp, şahit olmuştu.

MERDİVENİ OLMAYAN ÖĞRENCİ YURDUNU AÇTI

Kemal Kılıçdaroğlu 19 Ekim’de yine Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yurt açılışına katılmış “20 yıldır yurt sorununu çözemediler. Millet ittifakı olarak iktidara geldiğimizde 20 yılda değil, 10 yıl değil 1 yılda yurt sorununu çözeceğiz” şeklinde konuşup, tamamlanmamış yurdun açılışını yapmıştı. Kent Meydanı’nda bulunan kız öğrenci yurdunun merdivenin bile henüz olmadığı, yurdun içinde inşaat pisliklerinin durduğu ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş